Udskiftning af vinduer og døre tilbydes

Gå ikke på kompromis når der skal nye vinduer i huset. Hos Thomsen Byg & Montage ApS har vi erfaring i arbejde med udskiftning af vinduer i etageejendomme, villaer og parcelhuse i blandt andet Varde, Bramming, Esbjerg og omegn, og vi finder derfor også de vinduer, der klæder dit hus bedst.

Vi leverer, udskifter og renoverer vinduer fra kælder til kvist

Vi tilbyder levering og udskiftning af vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter, herunder KpK Vinduer. Vi står også klar med et stort udvalg af nye døre - altid i de bedste materialer til en attraktiv pris. Trænger vinduesrammer eller dørkarme til en reparation, klarer vi også det.

Når det kommer til udskiftning af vinduer, er vi blandt andet leveringsdygtige inden for:

  • Store glaspartier
  • Butiksfacader
  • Energivinduer.

​Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på vinduesudskiftning varierer meget afhængigt af, om du selv har indkøbt vinduerne, og blot skal have hjælp til at montere dem, eller om vi også skal stå for indkøb af vinduerne. Derudover spiller antallet af vinduer også en rolle ift. prisen.

​Ønsker du en konkret pris på udskiftning af vinduer, kan du kontakte os på telefon 22 39 46 76 eller e-mail thomsenbygmontage@gmail.com for et uforpligtende tilbud. Vi står også klar med professionel rådgivning, hvis du har brug for det.

Har du brug for en TØMRER?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

​Vi løser alle typer tømreropgaver og sætter en ære i, at løsningerne både er flotte og holdbare.

​Vi lægger stor vægt på, at du har tillid til vores arbejde, så du trygt vælger os næste gang, du har en opgave.

SE REFERENCER